Plus Size BabyOnline Wholesale Dresses

by - 5/12/2019

Hello girls!

Vjerujete li da sam ja redovna sa sedmičnim postovima? Ukoliko se sjećate još prošle nedjelje sam vas upoznala sa Baby Online haljinama. Pošto se približava sezona matura ili je nekima možda za par dana ja sam vam predstavila nekoliko lijepih maturalnih haljina. Ipak, ukoliko je neko od vas primijetio nijedna od haljina, iako su bile predivne, nije bila pogodna za malo krupnije djevojke, tačnije, za plus size djevojke. Svjesni smo kako živimo u vremenu kada se napokon svaki oblik tijela slavi i kada svi podržavamo i mršave ali i krupne osobe. To je po meni prelijep pokret koji je srećom zavladao i mislim kako bi bilo lijepo da se to ne zaboravi i na ovom blogu. Stoga, odlučila sam da vam u ovom postu predstavim nekoliko haljina koje su pogodne i za naše plus size djevojke ove mature! Pa pogledajmo te plus size prom dresses!




Ukoliko vas neka od haljina zanima samo kliknite na sliku i ona će vas proslijediti na njihov sajt kako biste mogli pogledati više detalja o toj određenoj haljini.
Mislim da svi možemo da se složimo kako su djevojke prelijepe i kako su te haljine kao stvorene za njih. Haljine jako lijepo naglašavaju sve njihove obline (u kojima i jeste čar) i možemo vidjeti kako i same djevojke na slikama blistaju od samopouzdanja. To je uistinu ono što je najljepše. Sve haljine su na neki način pomalo zatvorene što je samoj meni malo čudno da se meni to svidjelo, ali sada uviđam koliko je to zapravo elegantno i lijepo. Prva i posljednja haljina su bogatih, tamnih boja, dok je druga-žuta, malo otvorenija i po meni veselija. Svi znamo kako žuta boja vlada ove godine pa zašto ne i da tu boju sretnemo na maturama :)

Pa, koja haljina se vama najviše dopada?
Thank you for reading! 

You May Also Like

0 comments